TV på dine vilkår

I dag kan man få alting ligesom man gerne vil have det. Man kan få aftensmaden leveret lige til døren, det samme kan man med dagens indkøb, man kan shoppe tøj, sko og smykker hjemme fra sofaen og få et specialtilpasset mobilabonnement med lige præcist de features, man har brug for. Det virker både ulogisk og gammeldags, at man ikke skulle kunne opleve TV på den samme måde. Det logiske ville være, at man kun betalte for de TV-kanaler, man rent faktisk så og ikke for alle de andre ”fyldkanaler”, der ofte er i mellemstore og store TV-pakker.

Bland selv-TV

Det er der nu også mulighed for! Med TV kan man selv vælge lige nøjagtigt de kanaler til, man ved, man får set. Alle de overflødige kanaler kan man lade ligge ligesom de sidste par tarvelige vingummier i en slikpose. Dette er især en god handel for sportselskeren. Ofte vil man kun kunne se det brede udvalg af sportskanaler, hvis man køber den allerstørste TV-pakke hos sin udbyder. Men med denne smarte ordning, kan man vælge ligeså mange sportskanaler, man vil, uden at der automatisk følger andre irriterende kanaler med. På den måde kan man vælge udelukkende at have sportskanaler, hvis det er det, man ønsker.

Familietid er hyggetid

Med den smarte bland selv-løsning kan man desuden sørge for, at alle i familien bliver hørt. Man kan vælge, at alle i familien får lov til som minimum at bestemme 1-3 kanaler hver i TV-pakken. Så er man sikker på, at der er lidt til enhver smag. Hyggetiden hjemme i stuen er nu sikret at inkludere nogle kanaler, som i det mindste et af familiens medlemmer gerne vil se. Som en hyggelig familietradition, kan man eventuelt indføre, at hvert familiemedlem får en dag i ugen, hvor hele familien samles om netop deres yndlingskanal.