Mødebooker har faktisk et rigtig fedt job

Mødebookere bliver mere og mere udbredt i mange virksomheder, da det er en god måde at komme i kontakt med potentielle kunder. En mødebooker er som bekendt en stilling, der går ud på at man ringer rundt og booker møder for ens virksomhed. Det er så meningen af virksomhedens sælger efterfølgende vil tage over, så en mødebookers opgave er faktisk fuldført når mødet er blevet booket. Det er et udfordrende men også givende job, og man lærer virkelige at kommunikere, da det er en nødvendighed hvis man gerne vil have succes inde for netop dette fag.

Mødebooker er ikke det samme som telefonsælger

Nogle mener at en mødebooker er det samme som en telefonsælger, men det er altså ikke tilfældet. Der er naturligvis nogle ligheder, men der er også vigtige forskelle. Der er naturligvis det til fælles at begge vil foregå over telefonen, hvor man bruger sin arbejdsdag på at ringe ud. Men hvad der er en vigtig forskel er, at en telefonsælger har til opgave at sælge f.eks. et abonnement på en avis. En mødebooker skal ikke sælge noget men kun sørge for at arrangere et møde hvor en decideret sælger vil prøve på at sælge varen. Det er en stor forskel, og en man virkelig bør være opmærksom på.

Det er et glimrende job

Så hvis man kan lide at tale i telefon med mange forskellige mennesker, men måske ikke har lyst til at skulle sælge en vare, så er jobbet som mødebooker helt perfekt. Det er både muligt at få som fuldtidsarbejde, men man kan også være heldig at få det som f.eks. et studiejob, hvor man kun arbejder nogle få timer om ugen ved siden af ens studie. Der er derfor rig mulighed for at få et job som mødebooker.