Find din assistance igennem BPA

Hvis du har valgt BPA og du har ligeledes også har valgt at ansætte nogen til at være din personlige assistance, er der nogle helt klare faktorer som spiller ind, i og med du skal ansætte nogen igennem en screenings proces. I din BPA’s screening proces som du i øvrigt selv er herre over, skal du vide helt præcist hvad det er du går efter til din nye ansættelse. For igennem BPA, er det vigtigt at personen har de rette kvalifikationer men du skal også kunne have et endnu dybere forhold, for der er tale om en person, som vil lære dig at kende på en hel særlig og personlige måde ude i fremtiden.

BPA, dig og din ansættelse

Din ansættelse af en person, kan foregå på mange forskellige måder, det kommer helt an på hvordan du er som arbejdsgiver og det tilhørende ansætter. Med det menes at du ikke alene skal kunne gennemskue en persons personlighed og være måde du skal også kunne finde det bedste frem i dem. Du vælger selv hvordan du vil tilkalde folk til interview og hvad du vil lægge vægt på, det vigtige er dog at de kender til BPA og hvordan du har tænkt dig at benytte BPA, igennem deres ansættelse.

En BPA ansat

Når man er ansat igennem Borgerstyret personlig assistance, er det vigtigt at en ansat er klar over de fundamentere ting som du fejler og hvordan de skal takle dine problematikker i din hverdag, så de alt tid kan være der, når du har brug for det. For når en i din situation ansætte en skal det være en du er klar til at lukke ind i din hverdag, en som du kan stole på og en som kan stole på dig, igennem nogle gode men også hårde dage i dit liv.