BPA ordning til mine kære

Jeg stod i den situation, som man på et eller andet tidspunkt vil stå i løbet af sit liv. Jeg kunne se mine forældre blive gamle og for svage til at kunne gøre alle de ting, som de tidligere har kunnet, især med fokus på de daglige huslige pligter. Den daværende hjemmehjælp havde ikke tilstrækkeligt med timer til at udfylde alle de områder, som der var behov for, og derfor besluttede jeg, at det var på tide med en BPA ordning. Jeg har en meget sydeuropæisk mentalitet i forhold til mine ældre, og der skal passes så meget på de, som det overhovedet er muligt. Jeg blev positivt overrasket hvor nemt det gik med den BPA ordning, hvis jeg lige tog fat i starten. Jeg fandt en virksomhed, der var meget kompetente indenfor det givne område, og så sørgede jeg får at de overholdte de aftaler, som vi fastsatte, og så kørte det hele derfra. Så længe man har et budget, som er til at forholde sig til, og en virksomhed der har styr på deres arbejde og behandler de gamle med respekt, så er en BPA ordning den perfekte løsning. Som en generel observering synes jeg, at en BPA ordning virkelig være til hjælp for rigtig mange, så man kan tage ansvaret for egne forældre og den måde de bliver passet. Det er stadigvæk vores ansvar som den yngre generation at passe på vores forældre og bedsteforældre og en BPA ordning kan meget vel være den bedste måde at gøre dette på. Derfor skal man tænke over, hvad man forventer af hjemmehjælpen, og på den måde vurdere hvorvidt at en BPA ordning er vejen, der skal tages. I sidste ende skal man tage den rigtige beslutning for de personer, der var med til at opdragen en selv.